Vi tror på...

ÆRLIGHED OG ÅBENHED.

At kommunikation skal være ærlig, åben og foregå ofte. Vi ønsker, at der skal være transparens i samarbejdet med vores kunder.

PASSION

​Vi brænder for det vi laver, og det ønsker vi, skal skinne tydeligt igennem i det engagement vi lægger i vores opgaveløsning og i den kvalitet vi leverer.

ANSVARLIGHED

Vi ved, I har meget på spil, og at jeres IT-løsninger har stor betydning for både bundlinje og arbejdsglæde. Derfor er vi vores ansvar bevidst og lægger vi en stor indsats i, at levere tryghed i hele projektet for jer - fra idé til færdigt projekt.

UDGANGSPUNKT I BRUGEREN

Vi har altid fokus på brugeroplevelsen i vores arbejde, og vil i samarbejde med jer udfordre den nuværende tankegang, for at optimere de nuværende arbejdsprocesser og højne arbejdsglæden og effektiviteten i jeres virksomhed.
​​Sig hej til din kommende samarbejdspartner

Når du samarbejder med os, kan du gå tryg hjem fra arbejde, velvidende, at kvaliteten på projektet er højt og leveringen i top. Vi brænder alle for at lave den bedst mulige applikations- eller softwareløsning til lige netop jer.


skieller consulting m. oliver opdateret


CEO - Søren Skieller

Søren er grundlægger af Skieller Consulting, og har siden august 2021 drevet en lang række store projekter i virksomheden - alt sammen med en passion for at gøre en forskel og højne kvaliteten af frontendudvikling.

Med en Bachelor i Softwareteknologi fra Aarhus Universitet og stærk erfaring fra erhvervslivet, ved Søren, hvordan opbygning af de mest solide løsninger - med jeres behov med øje, bør foregå.

Key skills:

.NET core, C#, SQL, Blazor, Fluxor (redux), Fullstack, Angular, Nx, RxJS, NGXS (redux)

linkedinLinkedIn


Freelance samarbejder

Thomas Lyngdam-Lange

Freelance Art Director & UX Specialist

Thomas er vores faste go-to samarbejdspartner og specialist i design og brugeroplevelse (UX). Udover massiv erfaring med design og UX bidrager Thomas også med stærke kompetencer inden for frontend-udvikling. Det skaber en ganske unik rolle og mulighed for gnidningsfrit samarbejde, da Thomas er i stand til at kombinere den kreative, brugerorienterede tilgang direkte med tekniske færdigheder og implementering. Thomas er specialiseret i at designe interfaces, som værktøj til at understøtte workflowet i applikationen. Han ser det større perspektiv og udfordrer altid gerne både scope og status quo.

Key skills:

UX, design, interfaces, workflows, frontendudvikling

Per Erik Gransøe

External Security Software Engineer

Sikkerhed er altafgørende inden for IT og udvikling og med Per om bord som freelance samarbejdspartner, er dit projekt i sikre hænder. Per er fullstack udvikler og passioneret omkring sikkerhed, herunder at implementere og indbygge den nødvendige grad i alle aspekter af softwareudviklingen.

Key skills:

C#, .NET, Fullstack med fokus på sikkerhed med fokus på især OWASP Security, Identity Management, OpenID Connect, SAML, PKI

Er du nysgerrig efter at høre, hvad vi kan løse for dig?

Applikationsudvikling kan være rigtig mange ting.

 
​Derfor kan vi hjælpe dig med at få defineret omfanget af dit projektet - uafhængigt af projektets størrelse og inden for den aftalte tidsramme.

Læs mere om vores services

logo2

Lad os tale sammen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for at få digitaliseret jeres arbejdstunge, manuelle opgaver?

Så giver vi rigtig gerne et bud på en skræddersyet løsning, som kan gøre din hverdag bedre.

​Det gælder, uanset om dine behov er applikations- eller softwareudvikling. Så længe du søger en løsning, der giver ægte værdi for både dig, dine medarbejdere eller for hele organisationen.

Giv os et ring, eller send os en mail, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov, og hvordan vi kan skabe bedst værdi hos dig og din virksomhed. 

Vi ser frem til din henvendelse.

Kontakt os og kom hurtigere i mål

Skieller Consulting

Århusvej 205, 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

CVR: 44145332

Kontaktinformation

Telefon: 22 91 10 61

kontakt@skiellerconsulting.dk

Kontakt os for et godt tilbud