Tag frontend-udviklingen til nye højder

Har du brug for uddannelse individuelt eller som team? Vi har rigtig god erfaring med undervisning i frontendudvikling samt undervisning og implementering af best practice. Vi tager udgangspunkt i jeres konkrete applikationer eller identificerer behovet for trimning af jeres front-end-udviklingsmiljø.

Med et tilrettelagt træningsforløb hjælper vi jer med at:

  • højne det tekniske niveau for virksomhedens udviklingsarbejde
  • sikre højere produktværdi og bedre leveringshastighed
  • udvikle medarbejderes kompetencer og herunder skabe højere arbejdsglæde

Vi hjælper primært i form af Workshops, Individuel undervisning eller præsentationer, men har du et andet format i tankerne, så tag endelig kontakt for et uforpligtende tilbud målrettet jeres behov.

Kontakt os

Sådan skaber I den fede brugeroplevelse

Genkender du ambitionerne om at undgå teknisk gæld og legacy løsninger, men får du desværre ikke fundet tiden til at komme i gang? Har du udfordringer med at holde kassen med udviklingsværktøjer i sync med nye og bedre værktøjer? Eller blot at være på seneste versioner? Ja, så er du ikke alene. Og derfor tilbyder vi kompetent træning og oplæring.

Skræddersyet undervisning og forløb

Har du brug for specialister i frontend-udvikling og applikationsudvikling til at træne IT-afdelingen eller enkelte teammedlemmer, er du kommet til rette sted.

Vi tilbyder alt fra eneundervisning over få dage til egentlige projekter over 3-6 måneder inden for især:

  • ​Angular/Typescript
  • ​Blazor/.NET
  • ​UX/Styling
  • ​Backend
  • ​Database

‘Implementering af Best Practice’

‘Implementering af Best Practice’ har til formål at tune og forbedre jeres udviklings- og testmiljø, så jeres kunder får den fede brugeroplevelse med jeres applikationer — helt uden irriterende tilbageløb, som kom med den sidste versionsopgradering eller patch, fordi den ikke sad i skabet.

‘Skræddersyede læringsforløb’

Et skræddersyet læringsforløb er til dig, som ønsker sparring og uddannelse på lige netop jeres behov, udfordringer, ønsker og muligheder. Vi sidder fysisk “med” ved siden af jer og oplever jeres dagligdag, taler med medarbejdere om ønsker, problemer, irritationer mv.

På baggrund af vores observationer og indsigt, opsummerer vi mulige løsninger i en step-by-step guide indeholdende en prioriteret liste over præcise og konkrete forslag til tiltag til, at I kan komme bedst muligt videre.

’Workshop learning’

Workshop Learning er det oplagte bud på at skabe rum for uddybelse. Inden for et specifikt emne, som du eller dine ansatte har et ønske eller behov for at vide mere om, udarbejder vi et koncentreret forløb med målrettet undervisning.

Workshop Learning kan bestå af konkrete opgaver til den enkelte, sidemandsoplæring eller træning for hele teamet. Vi afslutter Workshop Learning med en endelig konklusion, ligesom materialet naturligvis er tilgængeligt for jer efterfølgende.

Træning og viden = højnet jobtilfredshed

​Har I brug for udskiftning af udviklingsværktøjer til cutting edge teknologi? Opgradering til seneste version eller opbygning af et brugbart test-framework, som leverer varen — og som alle på holdet forstår fordelene ved, og derfor helt naturligt anvender? Så har vi erfaring og knowhow til at hjælpe jer i mål.

Vi stiller nogle få enkle krav forud for opgavestart. Faktisk er der to ingredienser til, at træning og uddannelse giver dig det nødvendige udbytte — dels at vi kan se den forretningsmæssige værdi i projektet, samt en vurdering af, om I kan føre projektet til dørs.

Og det siger vi af en ganske særlig grund. For specielt implementering af best practice er en krævende øvelse, som sænker jeres nyudviklings-kadence for en tid. Og det kræver tålmodighed.

Til gengæld er belønningen ubeskrivelig, når kundeoplevelsen kommer retur i form af anerkendelse og mersalg og ikke mindst: medarbejdertilfredshed.

Se vores andre ydelser

Den typiske trænings- og uddannelsesproces

Typisk aftales ‘Træning og læring’ som et projektforløb løbende over 2-6 måneder.

Processen er bygget op omkring interviews af relevante stakeholders, review af jeres udviklingsværktøjer og vores indsigt fra hands-on-keyboard.

Vi udarbejder en målrettet og skræddersyet læringsplan, anbefalinger til opgradering eller udskiftning af værktøjer, og så er vi ellers klar til at kickstarte det rigtige arbejde.

Igennem hele forløbet veksler vi mellem undervisning og herefter ændring af relevante processer og værktøjer. 

logo2

Lad os tale sammen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for at få digitaliseret jeres arbejdstunge, manuelle opgaver?

Så giver vi rigtig gerne et bud på en skræddersyet løsning, som kan gøre din hverdag bedre.

​Det gælder, uanset om dine behov er applikations- eller softwareudvikling. Så længe du søger en løsning, der giver ægte værdi for både dig, dine medarbejdere eller for hele organisationen.

Giv os et ring, eller send os en mail, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov, og hvordan vi kan skabe bedst værdi hos dig og din virksomhed. 

Vi ser frem til din henvendelse.

Kontakt os og kom hurtigere i mål

Skieller Consulting

Århusvej 205, 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

CVR: 44145332

Kontaktinformation

Telefon: 22 91 10 61

kontakt@skiellerconsulting.dk

Kontakt os for et godt tilbud