Er datamængden vokset de eksisterende processer over ende?

Uanset, om du arbejder inden for bankverdenen, i en stor produktionsvirksomhed, vindmølle- eller medicinalindustrien kender vi til frustrationen over at sidde med Excel eller andre gamle sagsstyringsværktøjer, når opgavens omfang og datamængden vokser.

Vi transformerer jeres databehandlings-/sagsstyringsværktøj til en værdifuld softwareløsning, der:

 • Optimerer arbejdsgangen, højner arbejdsglæden og minimerer risikoen for fejl for brugere af værktøjet
 • Letter IT-afdelingens arbejde, da data er kvalitetssikret og ligger i en overskuelig database med historik
 • Gør det let for dig at rapportere til ledelsen ved at tilgå og hente nyttig information, der kan bruges til strategisk arbejde eller udvikling og uddannelse af medarbejdere


​​

Et værktøj, der giver overblik og arbejdsglæde

Vores fornemmeste opgave er at gøre dit arbejde så let og din arbejdsdag så god som muligt. Derfor sætter vi en ære i at udvikle en løsning med lige netop de funktioner, som er relevante for dig. 

Vi har bl.a. Erfaring med at udvikle følgende:

 • ​Eminent dataoverblik via database til håndtering af fx audits, historik og logging
 • ​Mulighed for simultant arbejde i applikationen (flere brugere samtidig)
 • ​Kontrolmuligheder, herunder validering, historik og statistik
 • ​Mulighed for at rollestyring og tildeling af opgaver
 • ​Mulighed for dataudtræk og nem rapportering
 • ​Sagsstyring, der giver mening og værdi
 • ​Optimeret planlægning for dig og teamet
 • ​Værdifuld indsigt til ledelse og strategisk arbejde

Få hjælp til nyudvikling på eksisterende applikationer

Sidder du i en IT-virksomhed og har brug for eksterne kræfter? Så kan vi også hjælpe dig. Faktisk har vi god erfaring med at hjælpe IT-afdelinger og -virksomheder med at assistere i videreudviklingen af eksisterende softwareløsninger - Vi hjælper jer med software udviklingen.

Med vores stærke erfaring med IT og teknisk indsigt kan du trygt kontakte os for en uforpligtende sparring omkring dine udfordringer, behov eller ønsker.

Fire steps fra behov til færdigt produkt

Vi gør en dyd ud af at involvere og hjælpe dig igennem hele processen. Vi er eksperter inden for UX & Design, Frontend- / Backend- & Databaseudvikling, samt generel forretnings-test og levering.

Vi leverer stort set alle vores udviklingsprojekter ud fra nedenstående steps.

Step 1 - Specifikation af ønsker, behov og krav

Når du tager kontakt til os, vil vi hurtigt mødes i forhold til at udarbejde den initielle specifikation af projektet. Det gode samarbejde starter med, at vi får en fornemmelse for hinanden — så vi kan bidrage med betragtninger og ekspertise i forhold til jeres ønsker og behov.

Vi udarbejder en grundig specifikation inklusive detaljerede specifikationer for, hvad applikationen skal kunne. Det er vigtigt, at projektet giver mening, både for dig og for os, og skulle det mod forventning ikke give mening, guider vi dig altid godt på vej i den rigtige retning.

Step 2 - Udarbejdelse af design

Når projektet er velbeskrevet, initieres næste fase, designet af applikationsudviklingen.

Designet udarbejdes på baggrund af specifikationerne, og du har naturligvis mulighed for at give feedback, så vi sikrer, at vi fortsat løber i den rigtige retning.

Step 3 - Applikationsudvikling

Med specifikationer og design på plads, går vi i gang med selve applikationsudviklingen. Det tager typisk mellem en halv til to måneder, før du står med en applikation, der er klar til produktionstest.

Når den første demo er på plads, får du mulighed for at forretnings-teste og give feedback til næste loop af udviklingen. På denne måde sikrer vi, at applikationen lever op til dine forventninger og skaber lige netop den værdi, du har behov for.​

Step 4 - Produktion og overlevering

Tillykke - du er i mål. Når vi har været igennem loopet at udvikling og test x antal gange, har vi nået det stadie, hvor du kan sætte applikationen i produktion — og vi overleverer produktet til dig.

Og bare rolig. Vi slipper dig ikke med mindre, du er klar. Alt efter behov, kan du naturligvis få service og yderligere udvikling på løsningen. 

Den typisk applikationsudviklingsproces

Slip for frustration og bøvl

Hos Skieller Consulting hjælper vi dig, som arbejder med tunge Excel regneark, hvor planlægning og overblik er forsvundet i takt med det massive omfang af dit arbejde.

Er du bankansat, revisor eller noget helt andet? Vi frigiver ressourcer til at arbejde mere effektivt og til at give dig kontrollen — og arbejdsglæden — tilbage.

logo2

Lad os tale sammen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for at få digitaliseret jeres arbejdstunge, manuelle opgaver?

Så giver vi rigtig gerne et bud på en skræddersyet løsning, som kan gøre din hverdag bedre.

​Det gælder, uanset om dine behov er applikations- eller softwareudvikling. Så længe du søger en løsning, der giver ægte værdi for både dig, dine medarbejdere eller for hele organisationen.

Giv os et ring, eller send os en mail, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov, og hvordan vi kan skabe bedst værdi hos dig og din virksomhed. 

Vi ser frem til din henvendelse.

Kontakt os og kom hurtigere i mål

Skieller Consulting

Århusvej 205, 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

CVR: 44145332

Kontaktinformation

Telefon: 22 91 10 61

kontakt@skiellerconsulting.dk

Kontakt os for et godt tilbud